Επικοινωνία 25210-55050 |Δευ – Παρ 8:00 – 17:00

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HELIOSYSTEMS

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της εργοληπτικής – εμπορικής εταιρείας HELIOSYSTEMS. Αποκλειστικό αντικείμενο της εταιρείας, είναι τα  φωτοβολταϊκά συστήματα και η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών με 100% εγγυημένη απόδοση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός φωτοβολταϊκού έργου. Ξεκινάει με την αδειοδότηση του φωτοβολταϊκου σταθμού και καταλήγει στην κατασκευή αξιόπιστων και ποιοτικών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στον χώρο των φωτοβολταϊκών η Heliosystems μπορεί να σας καθοδηγήσει στην ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης επένδυσης.

 

 

Σε αυτό το site επίσης μπορείτε να βρείτε πληθώρα ενημερωτικών θεμάτων και οδηγών που σχετίζονται με τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Επιπρόσθετα η ομάδα μας έχει αναπτύξει προγράμματα υπολογισμών που διευκολύνουν τους χρήστες στους υπολογισμούς που αφορούν τα υπό ανάπτυξη φωτοβολταικα τους εγχειρήματα.

– Για φωτοβολταϊκά πάρκα 500kW, 400kW και 100kW

– Για φωτοβολταϊκά αγροτών

– Για Net metering και Virtual net metering

– Για προσφορές και τιμές φωτοβολταϊκών 2022

– Για δωρεάν προγράμματα υπολογισμών για φωτοβολταικα

Επενδύστε στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών με την Heliosystems

Τα φωτοβολταϊκά μετά και την δραματική μείωση του κόστους τους, προσφέρουν πλέον λύσεις για όλες τις ενεργειακές ανάγκες και όλες τις κατηγορίες καταναλωτών – αυτοπαραγωγών.

– Εάν είστε ιδιώτης επενδυτής ή εταιρεία μπορείτε να κατασκευάσετε έως και 2 φωτοβολταικα πάρκα (με ένα ΑΦΜ) ισχύος από 100 έως 500 kW με εύκολες διαδικασίες και εγγυημένο 20ετές συμβόλαιο και να επωφεληθείτε από την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία, αυτή των φωτοβολταϊκών. Για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις των 500kW θα πρέπει να κατοχυρώσετε τιμή πώλησης μέσω των ανταγωνιστικών διαδικασιών εκτός εάν ανήκετε σε ενεργειακή κοινότητα οπότε το όριο ανεβαίνει στο 1MW.

– Εάν είστε αγρότης έχετε δυο επιλογές. Είτε να αναπτύξετε φωτοβολταικα πάρκα έως 500kW ως παραγωγός και μάλιστα με εγγυημένη τιμή μεγαλύτερη κατά 5% σε σχέση με τους υπόλοιπους επενδυτές. Είτε να συμψηφίσετε τις ενεργοβόρες αγροτικές καταναλώσεις σας με το Virtual net metering. Μάλιστα για το δεύτερο υπάρχουν και επιδοτήσεις του κόστους εγκατάστασης έως και 60% με αποτέλεσμα η απόσβεση κεφαλαίου να γίνεται ακόμα και στα 6 χρόνια.

– Εάν είστε οικιακός καταναλωτής μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering) και να μηδενίσετε τους λογαριασμούς ΔΕΗ πληρώνοντας μόνο τα πάγια με ένα οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα.

– Εάν είστε απομακρυσμένος από το δίκτυο καταναλωτής μπορείτε εύκολα με ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα να ηλεκτροδοτήσετε τις εγκατάστασεις σας χωρίς να πληρώνετε λογαριασμούς σε κανέναν. Έτσι κάθε εξοχική κατοικία ή άλλη απομακρυσμένη κατανάλωση μπορεί με μικρό πλέον κόστος να έχει ρεύμα για όλες τις ανάγκες της.

Ποιοτικά Φωτοβολταικα έργα από την Heliosystems με εγγυημένη απόδοση

Οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν την τρανή εγγύηση για εσάς που θέλετε να επενδύσετε στα φωτοβολταικα. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στα φωτοβολταικα είμαστε σε θέση πλέον να μπορούμε να δώσουμε 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας που είναι και η μεγαλύτερη στην αγορά (συνήθως είναι 2 χρόνια). Όλα τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε στα φωτοβολταικα μας συστήματα είναι από αξιόπιστους προμηθευτές και συνοδεύονται από εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών. Στα φωτοβολταικα πάνελ μάλιστα, η εγγύηση στα κατασκευαστικά μέρη είναι από 12 έτη ενώ η εγγύηση απόδοσης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φτάνει τα 30 χρόνια.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα φωτοβολταικα έργα μας

Όλα τα φωτοβολταικά έργα μας κατασκευάζονται υπό την επίβλεψη του Αηδονόπουλου Γεώργιου, Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΑΠΘ MSc ο οποίος κατέχει εμπειρία στα φωτοβολταικα συστήματα από το 2006.