Επικοινωνία 25210-55050 |Δευ – Παρ 8:00 – 17:00

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Φωτοβολταϊκά τιμές

Φωτοβολταϊκά τιμές – Προσφορές πακέτων φωτοβολταϊκών
 

Σε αυτόν τον τομέα της ιστοσελίδας, η Heliosystems σας δίνει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε τον φωτοβολταϊκό εξοπλισμό που επιθυμείτε σε λογικές τιμές, μέσα από μια σειρά προσφορών που θα ανανεώνεται εβδομαδιαίως λαμβάνoντας υπόψιν και τις σχετικές διαθεσιμότητες των υλικών.

Τα προϊόντα που προωθούνται μέσω της εταιρείας Heliosystems έχουν επιλεγεί προσεκτικά και με βασικό οδηγό την 16ετή εμπειρία μας στον χώρο των φωτοβολταϊκών αλλά και της κατασκευής δεκάδων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο τομέας των προσφορών χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες που καλύπτουν τις ανάγκες των επενδυτών, είτε πρόκειται για φωτοβολταικα σε σπίτια αλλά και μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις με την μέθοδο του ενεργειακού συμψηφισμού (net metering), είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις σε χωράφια, αγροτεμάχια με σκοπό την πώληση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

– Για τα φωτοβολταϊκά πάρκα έως 500KW, εάν γνωρίζετε το κόστος της επένδυσης, για να υπολογίσετε το κέρδος που θα έχετε από ένα φωτοβολταϊκό π.χ. 500kW, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν φόρμα ανάλυσης επένδυσης της Heliosystems. Ένας άλλος εύκολος και γρήγορος τρόπος για να υπολογίσετε τα έσοδα απά ένα φωτοβολταϊκό πάρκο είναι να θεωρήσετε ότι θα εισπράτετε περίπου 10.000 ευρώ άνα 100kW επένδυσης. Αυτό συμβαίνει γιατί ένα σταθερής στήριξης, σωστά (νότια) προσανατολισμένο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα παράγει κατά μέσο όρο 1.550kWh / kWp ετησίως, και με την τιμή πώλησης να είναι 0,06574 €/kWh προκύπτει ότι κάθε εγκατεστημένο κιλοβάτ παράγει περίπου 100 € για τον επενδυτή. Άρα για παράδειγμα τα 400kW μπορούμε να αναμένουμε ότι θα παράξουν έσοδα της τάξης των 40.000 ευρώ ετησίως.

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΔΔΗΕ) για φωτοβολταϊκά πάρκα έως 500kW 

1) Αίτηση και μελέτες για προσφορά σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ

2) Αίτηση για απαλλαγή από ΕΠΟ (εξαιρούνται περιοχές Natura)

3) Αίτηση για γνωμοδότηση από επιτροπή ΠΕΧΩΠ (χαρακτηρισμός γης ως υψηλής ή χαμηλής παραγωγικότητας)

ΚΟΣΤΟΣ : 700 € + ΦΠΑ 24%

Ενδεικτικό κόστος κατασκευής ολοκληρωμένου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 500kW

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ 500kWp |ΣΤΑΘΕΡΑ|

Τιμή από 270.000€ + ΦΠΑ 24% (Οκτώβριος 2023)

  • Στις τιμές των ΦΒ πάρκων περιλαμβάνονται τα ΦΒ πλαίσια, οι μετατροπείς DC/AC, το σύστημα στήριξης, οι καλωδιώσεις – σωληνώσεις, η περίφραξη με διάζωμα, το σύστημα γείωσης, το σύστημα ασφαλείας (συναγερμός, κάμερες, laser beams) και o υποσταθμός για τα πάρκα των 500kWp (ΧΤ/ΜΤ – 0,4/20kV).
  • Σε όλες τις προσφορές “turn key” δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μελετών και αδειοδοτήσεων.
  • Στα επενδυτικά έργα το κόστος του εξοπλισμού των φωτοβολταϊκών απαλλάσσεται ΦΠΑ 24%.
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα σύνδεσης και παραβόλων του ΔΕΔΔΗΕ.
  • Για αποστολή συνοπτικής προσφοράς απαιτείται τοπογραφικό του χωραφιού προς εγκατάσταση.
  • Για αποστολή αναλυτικής προσφοράς θα πρέπει να διαθέτετε τοπογραφικό και προσφορά σύνδεσης από τον ΔΕΔΔΗΕ.