Επικοινωνία 25210-55050 |Δευ – Παρ 8:00 – 17:00

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Υλοποίηση σε βήματα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ

ΒΗΜΑ 1: Ενημέρωση του ενδιαφερόμενου για την πλήρη κατανόηση του προγράμματος και έρευνα αγοράς των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στα φωτοβολταϊκά συστήματα.

ΒΗΜΑ 2: Εκπόνηση ηλεκτρολογικού σχεδίου, τεχνικής μελέτης και της σχετικής αίτησης για προσφορά σύνδεσης από το τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ. (Θα χρειαστεί κάποιος αδειούχος μηχανικός ή τεχνική εταιρεία για την υπογραφή των σχεδίων). Η ΔΕΗ θα πρέπει να απαντήσει σε 20 ήμερες.

ΒΗΜΑ 3: Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας από την Πολεοδομία της Νομαρχίας. Οι όροι θα οριστούν με εγκύκλιο του ΥΠΕΧΩΔΕ, η έκδοση της οποίας θα πρέπει να γίνεται σε 5 μέρες.

ΒΗΜΑ 4: Εάν θα χρησιμοποιηθεί δάνειοεξασφάλιση της σχετικής δανειοδότησης.

ΒΗΜΑ 5: Αίτηση σύμβασης σύνδεσης στην τοπική ΔΕΗ και υλοποίηση έργων σύνδεσης (ολοκλήρωση σε 20 ήμερες). Αφορά ουσιαστικά το κόστος εγκατάστασης της νέας “χελώνας” με διπλό μετρητή για την εισερχόμενη και εξερχόμενη ηλεκτρική ενέργεια (κόστος 300- 500 ευρώ).

ΒΗΜΑ 6: Εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος από την εταιρεία στην οποία αναθέσατε την υλοποίηση της κατασκευής (διάρκεια από 2 έως 14 ημέρες).

ΒΗΜΑ 7: Υπογραφή σύμβασης πώλησης με την ΔΕΗ

ΒΗΜΑ 8: Ενεργοποίηση της σύνδεσης και πώληση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στην ΔΕΗ.

Είστε πλέον ένας μικρός παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας! Καλά κέρδη!.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ HELIOSYSTEMS

*Μπορείτε επιπρόσθετα να χρησιμοποίησετε τις φόρμες υπολογισμού επενδύσεων (για όλες τις περιοχές της Ελλάδας) και να κάνετε μια εκτίμηση για την απόδοση της επένδυσης σας

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)